Hermes DVS Rugby

Hermes DVS is in januari 2016 begonnen met Rugby. De club richt zich volledig op jeugd. Jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar kunnen bij Hermes DVS Rugby komen trainen en meedoen aan de wedstrijden. 

We hebben ervarren en gecertificeerde trainers die de kinderen spelenderwijs kennis laten maken met de rugby sport. Als jonge club streven we zoveel mogelijk naar een realistische sportieve ambitie waar vooral plezier in het rugby spel het allerbelangrijkst is. Naast het plezier staat veiligheid voorop. Om onze sportieve ambitie waar te kunnen maken zijn we continu bezig met het ontwikkelen van ons trainingsprogramma en onze trainers.  

Rugby brengt kinderen samen, geeft plezier en leert vaardigheden die niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten belangrijk zijn. Discipline, Respect, Integriteit, Kameraadschap, Trots, Passie en Plezier zijn de kernwaarden bij Rugby.

  


Bij Hermes DVS Rugby richten we ons op de jeugd van 4 tot 14 jaar. 
 
Je traint en speelt in verschillende leeftijdscategorieën:
  • Guppen           4 jarigen
  • Turven             5 & 6-jarigen 
  • Benjamins       7 & 8-jarigen
  • Mini’s              11 & 12-jarigen
  • Cubs               13 & 14-jarigen

De jongste deelnemers (Guppen) spelen nog geen wedstrijden! Spelenderwijs tijdens leuke trainingen leren ze hoeveel plezier je kan hebben met je rugbymaatjes.
 
Wanneer je wat ouder bent (Turven, Benjamins & Mini's) ga je steeds meer het echte rugbyspel spelen. Veiligheid en plezier staan voorop! Tijdens het rugbyseizoen ga je met je team wedstrijdjes spelen tegen leeftijdgenoten van andere clubs binnen je eigen regio. Elke zaterdagochtend komen er bij een club in de regio 3 tot 4 teams samen en wordt er een vriendschappelijk toernooitje gespeeld.
 
  
 
De oudere jeugd (vanaf 13 jaar) spelen competitie. De trainingen zijn meer en meer gericht op het spelen van de wedstrijden en je zal merken dat het er soms stevig aan toe gaat.
 
Jaarlijks kijken we of we een leeftijdscategorie erbij gaan doen zodat de kinderen tot hun 18e bij de Hermes DVS Rugby kunnen blijven spelen.
 

Ben jij tussen 5 en 14 jaar en woon jij in Schiedam of omgeving? Kom dan eens langs om kennis te maken met deze stoere sport.

Op dinsdagavond vanaf 18:00 uur tref je de de jeugdteams tijdens hun training. En op zaterdagochtend vanaf 09:30 uur worden er wedstrijden gespeeld. Je bent van harte welkom!

Voor 25 euro kun je op zondagochtend zes clinics volgen / meetrainen om te ervaren of rugby echt iets voor je is.  Klik hier en schrijf je in voor een van de TRY RUGBY clinics op zondagochtend.

Om lid te worden verzoeken we u om onderstaande formulier in te vullen en op te sturen.

Max. grootte: 2000kb Uitbreidingen: jpg,jpeg,png

Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing