Verslag JO11-1 - 07-10-2017

Zaterdag 7 oktober 2017: HOVDJSCR JO11 - Hermes DVS JO11-1 2-8

Hoop op Vooruitgang De Jonge Spartaan Combinatie Rotterdam. Mooie naam. Matige koffie. Luxe dugout.

Hun spelertjes zullen wel hopen op winst met zo'n naam. Bjorn en Nitte houden fijne inschietoefening. Scheids is te laat, maar wij zijn er klaar voor.

Er moet gelijk verdedigd worden. We hebben wat kansen maar het overtuigd nog niet. Tygo schiet uit en houdt zn koppie er bij. We knutselen maar wat op middenveld. Het sluit niet goed aan. Dan toch komt tegenstander HO etc erdoor en scoort met schuiver. Gelijk daarna door Joshua leep lobje en de 1 - 1. Wij maken ook wel Combinaciones maar we stranden. HO etc heeft snel spitsje. Moeilijk af te stoppen. Mooie vrije trap en kopbal Tijn net naast. Tempo roept de coach. Maar we zijn te onrustig. Wel kansen, geen afronding. Druk zetten zegt coach dan weer. Aanval eruit met snelheid Tijn passt en Ibrahim mooie lobje . 1 -2. Nu Tijn lekker schot. De 1-3. 

2e helft en wij maken mooie combinacion. Maar naast. Maar dan van dichtbij en Tygo kan alleen er overheen duiken. Josh een kans. Bjorn is nu 2 velden verderop zelfs te horen. Dan Bashar strakke schuiver en 2- 4. Laurens ruimt op in defensie. Dan Lau op tijd goede voorzet maar ons schot geblokt. De beste coaches zitten in dugout. (de ouders dus) Wel lekker droog. Dan over afstand mooi op maat voorzet Tijn en Bashar met killersinstinct. En precisie: 2 - 5. Nu Bashar erdoor en naast. En Tijn de 2- 6. En dan een fenomenaaaaaaaale KOPbal van Joshua!!! Mooi geplaatst en onhoudbaar. 2 7. Dylan blijft rustig. En Ibrahim buitenkant voet op de valreep. 2 - 8.

Leuke pot. Van rommelig in 1e helft naar goede dieptepasses en snelle aanvallen in de 2e. Mooie scores. De kopbal van Joshua komt met stip in de top 3 scores van seizoen.


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing