Even voorstellen: Leon Verdoes

Het voetbalseizoen is weer begonnen. Er is veel veranderd binnen onze club. Geen zondagselectievoetbal meer en een nieuwe (technische) staf. 
 
De komende weken zullen wij een aantal stafleden, die u veelvuldig gaat zien op de club, aan u voorstellen. Het is eerste interview was met onze kersverse hoofdtrainer Richard den Ouden.
Nu het 2e interview met de leider van het 1e elftal: Leon Verdoes.
 
 
Om te beginnen, vertel eens iets over jezelf.
Ik ben ruim tien jaar getrouwd met Carolina en we hebben een geweldige dochter van 7 jaar die ook regelmatig op de club rondhuppelt.
 
Wat doe je voor de kost?
Ik werk in het onderwijs. Op het Lentiz MBO Maasland geef ik lessen over het inrichten en onderhouden van de buitenruimte. Het is niet alleen een hoveniersopleiding, maar er is ook aandacht voor buitensport, toerisme en recreatie.
 
Waar ligt je hart?
Mijn hart ligt, uiteraard buiten mijn gezin, op twee plaatsen: Door mijn werk ben ik in contact gekomen met de Nursery school in Jambanjelly (Gambia). Voor deze school organiseer ik een aantal activiteiten om zoveel mogelijk geld te genereren om deze school voor de 500 kinderen open te houden. Daarnaast ben ik helemaal maf van de club uit Rotterdam-Zuid: Feyenoord.
 
Hoe ben je bij Hermes-D.V.S. terecht gekomen?
Ongeveer 20 jaar geleden wilden we met een vriendengroep, een man of 18, gaan voetballen. Bij verschillende verenigingen langs geweest en bij Hermes-D.V.S. voelden we ons welkom na een gesprek met Berry de Koning (ja, die was er toen ook al!!!). Na dat gesprek moest er echter ook nog gesproken worden met, de inmiddels overleden, Ab Stijl. Dat gesprek zal ik nooit meer vergeten, een bijzondere ervaring.
 
Wat doe je zoal bij Hermes-D.V.S.?
Ik heb er gevoetbald op een zeer bedenkelijk niveau. Daarnaast draag ik zorg voor de scheidsrechters begeleiding. Ik hanteer nog af en toe de scheidsrechters fluit, hoewel dit momenteel lastig is te combineren met het Team maneger. En tenslotte zit ik in het Senioren Voetbalbestuur.
 
Wat wil je bereiken met de spelersgroep en staf komend seizoen?
Ik wil zo snel mogelijk de vierde klas uit, daar ga ik voor! Ik zorg voor de randzaken, die moeten op orde zijn. De technische staf en de spelers zijn verantwoordelijk voor de prestaties op het veld.
We gaan er een mooi seizoen van maken met elkaar!
 
 


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing