Moeizaam!

Dat kunnen we wel constateren na 2 weken voetbal en rugby. De vele regen van de afgelopen weken lijkt zicht te concentreren op vrijdag en zaterdag. Helaas moest het merendeel van de wedstrijden worden afgelast en kon zelfs het kunstgras op sommige momenten de hoeveelheid water niet verwerken. 

Ook moeizaam zijn de gesprekken met de gemeente over de (on) bereikbaarheid van ons sportcomplex. Afgesloten weg, plassen zo groot als vijver voor de ingang, bewegwijzering die niet meer klopt. Helaas moeten we vele gesprekken voeren om enige voortuitgang te boeken. Het blijft voor ons onverteerbaar dat men aan het einde van de dag en in weekend niet de hekken openzet, zodat we de kortste route kunnen nemen. Argument van de gemeente is verkeersveiligheid overdag om fietsers en bouwverkeer te scheiden. Vinden wij overigens ook belangrijk, maar het argument dat je er niet van op aan kan dat hekken overdag ook weer gesloten worden zegt veel over deze situatie en de daadkracht van het ambtelijk apparaat. 

Minder moeizame momenten zijn er gelukkig ook. Ons eerste wist ook haar derde bekerwedstrijd te winnen met 5-2 tegen een 3-de klasser en gaat verder in de bekercompetitie. Zaterdag om 14.30 uur de eerste competitie wedstrijd uit tegen SDV in Rotterdam. 

Minder moeizaam gaat het ook met het ontwerp van het nieuwe gebouw. We prijzen ons gelukkig met een architect die ook echt luistert naar ons en alle opmerkingen weer verwerkt in een aangepast ontwerp. Ik hoop jullie volgende maand het definitieve ontwerp te tonen.

 

Ik zie jullie graag weer op of langs de velden.
Marinus Elenbaas


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing