Even bijpraten.

Voor diegenen die de hele zomer niet meer op het Hargapark zijn geweest was het vast een raar gezicht. Het casco van een gedeelte van de huizen van fase 1 staat er al. De fietsers die hun vertrouwde route wilde nemen door het tunneltje, zagen dat de Olympiaweg afgesloten is.

Cricketers die hun laatste wedstrijd speelden werden geconfronteerd met heuse rugbypalen in het veld. Afgelopen zaterdag hebben we met een leuk rugbytoernooi het veld officieel in gebruik genomen. In de middag was er de start van het prestatievoetbal op zaterdag. Weliswaar voor beker maar toch was het een goede overwinning met 4-1. 

Ten aanzien van de afgesloten fietsroute ben ik maandag op de koffie gegaan bij de verantwoordelijke wethouder. Achtergrond bij het afsluiten is het voorkomen van ongelukken met fietsende scholieren die overdag het bouwverkeer tegenkomen. Dit is zeer begrijpelijk. Wij hebben daarop aangegeven dat veel van onze leden op de fiets komen en nu 1,4 km moeten omfietsen terwijl er in de avond en in het weekend geen bouwverkeer is. Men gaat nog een alternatief bespreken en komt hierop terug. 

Overigens krijgen we veel medewerking van de gemeente bij het vervangen van onze verwarmingsinstallatie. Na 28 jaar trouwe dienst is deze niet meer te repareren. We mogen nu een installatie gaan gebruiken die in een ander gebouw onder beheer van de gemeente aanwezig was. 

In de zomer is er druk doorgewerkt door de architecten en mensen van de club aan de plannen voor het nieuwe clubgebouw. Ik verwacht dat we jullie eind september, begin oktober de schetsen kunnen laten zien van het pand. Het zal echt heel anders zijn dan het pand dat jullie in juli op social media voorbij hebben zien komen. 

Wanneer je vragen hebt over alle veranderingen of juist graag wil helpen bij de nieuwe accommodatie spreek dan een van de bestuursleden aan. 

Ik zie jullie graag weer op of langs de velden.

Marinus Elenbaas  


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing