• vrijdag 21 september
    14e Hermes Open Golf Toernooi

Hermes wint 1e bekerwedstrijd

Zatermiddag 2 september stond de eerste bekerwedstrijd op het programma. 

Het begin van de wedstrijd zijn er over en weer wat kansjes. Patrick Krabbendam houdt met een goede redding de bezoekers van een voorsprong af. Later valt toch, enigszins tegen de verhouding in, de 0-1. Hermes laat zich niet van de wijs brengen en pakt weer het initiatief. Binnen vijf minuten buigen de blauwhemden de achterstand om in een voorsprong. Beide goals worden gemaakt door nieuwkomer Dylan Fenix. De 1e goal was een vrije trap om in te lijsten.

Met een 2-1 voorsprong gaat Hermes de rust in.

Na rust ligt het initiatief grotendeels bij Hermes, dat met verzorgd voetbal weinig kansen weggeeft. Blijft uiteraard wel altijd de gelijkmaker op de loer liggen. Uiteindelijk schiet invaller Wilson de Barros met twee goals de thuisploeg naar een comfortabele 4-1 overwinning.

Een veelbelovende 1e officiële wedstrijd. Uiteraard lukt nog niet alles wat trainer Richard den Ouden in gedachte heeft, maar zijn hand wordt langzaam aan zichtbaar: verzorgd voetbal spelen met veel initiatief en druk op de tegenstander.

Aanstaande dinsdag een oefenwedstrijd uit tegen MSV’71 en volgende week zaterdag de 2e bekerwedstrijd tegen de andere "blauwhemden" van Hermandad in Rotterdam.

Foto: Koen Pijpers


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing