Slechte bereikbaarheid complex Hermes-D.V.S. voor sportieve fietsers op de Open Trainingsdag op zaterdag 26 augustus 2017

Zaterdag 26 augustus 2017 is de officiële kick off van het seizoen 2017/2018 voor de gehele voetbaljeugd van Hermes-D.V.S.

Namens het jeugdbestuur vraag ik uw aandacht voor de slechte bereikbaarheid als je op de fiets komt vanaf Schiedam-Zuid, Schiedam-West en Nieuwland.

Vanaf de Burgemeester van Haarenlaan/PJ Troelstralaan/Laan van Spieringshoek is ons complex slechts met een omweg bereikbaar. Vanaf het tunneltje onder de metrolijn Schiedam-Hoek van Holland is de Sportlaan hermetisch afgesloten. Omrijden via het fietspad aan de oostzijde van de Poldervaart, Vlietlandziekenhuis, Hargalaan langs het dierenasyl en ter hoogte van de voormalige hockeyvelden de Olympiaweg in. Ook de Sportlaan vanaf het Vlietlandziekenhuis is afgesloten, zodat ook die fietsers via de Hargalaan naar ons complex moeten fietsen. Dus iets vroeger van huis om op tijd te zijn. Wel staat het hek aan de Hargalaan nabij de velden 3 en 4 open. Dat dan weer wel. De reden die de gemeente opgeeft is verkeersveiligheid in verband met de woningbouw!! 

Harrie Jansson


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing