Hermes-D.V.S. in finale Schiedams Kampioenschap

Afgelopen zaterdag, 17 juni, vond op het terrein van SVV het Schiedams Kampioenschap plaats.

De loting had zowaar een poule des doods opgeleverd met Kethel Spaland (za), SVV (zo) en onze eeuwige rivaal Excelsior ’20. De kenners hadden er vooraf een hard hoofd in.
 
De 1e wedstrijd tegen SVV ging verloren met 1-0. De bal lag in de 1e minuut al in het netje, Hermes kwam die snelle achterstand niet meer te boven. De wedstrijd tegen Excelsior ’20 eindigde zoals die begon: 0-0,
 
De laatste poulewedstrijd tegen Kethel Spaland (za) moest uitwijzen of het keurkorps van Louis van der Leeden, die op zeer verdienstelijke wijze de honneurs waarnam, de halve finale zou bereiken. Het werd de wedstrijd van spits Luca van Staveren en keeper Quinten Horn (foto). Quinten was deze wedstrijd niet te passeren. Werkelijk alle ballen waren voor de jonge doelman, die dan ook verdiend werd uitgeroepen tot grootste talent van het toernooi. Luca, die volgend seizoen nota bene uitkomt voor Kethel Spaland, nam persoonlijk beide goals voor zijn rekening en schot daarmee zijn ploeg naar de halve finale.
 
In de halve finale tegen de zondagtak van Kethel Spaland ging het gelijk (0-0) op. Penalty’s moesten dan ook de beslissing brengen. Deze werden stuk voor stuk onberispelijk ingeschoten. Uiteindelijk was het Quinten die de 8e penalty hield en zo haalde het jonge team (het was nagenoeg een onder 23 elftal) verrassend de finale.
 
In de finale troffen de mannen weer SVV (zo). Ook nu weer lag de bal na 1 minuut in het mandje. De 2-0 viel snel daar achteraan. De aansluitingstreffer werd nog wel gemaakt, maar SVV mocht zich tenslotte de terechte winnaar noemen van het Schiedams Kampioenschap.
 
Dit toernooi laat maar weer eens zien, dat je het ver kunt schoppen met een goede teamspirit, hard werken en plezier.  Mannen, bedankt voor jullie positieve instelling. Jullie waren een mooi visitekaartje voor de club!
 
Het Voetbalbestuur
 

               

 


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing