• vrijdag 21 september
    14e Hermes Open Golf Toernooi

Mooie afsluiting van het voetbalseizoen met het beachfootvolleytoernooi

Wat een enorm werk was het weer om voor de derde keer het beachfootvolleytoernooi te organiseren. Vrijdagmorgen om 7.00 uur kwam men het zand al storten waarna ’s middags en in de avond al zoveel mogelijk werd opgebouwd.

Op zaterdag om 10.00 uur werd gestart met het ouder-kindtoernooi met de ouders van voetbal -en rugby kinderen. Heerlijk weer om lekker te sporten. Volop plezier bij alle opblaastoestellen  waarbij vooral de Bokitostormbaan met erg indrukwekkend was.

Tegen 12.00 kwamen ook defFootvolleydeelnemers binnendruppelenen werd het al gezellig druk op het aanpalende strand.

Na de prijsuitreiking van het ouder-kind toernooi was er ook de uitreiking van de Sjakie bokaal. Dit keer overhandigde Marianne Geeratz de naar Jaques Geeratz genoemde prijs aan maar liefst vijf jeugdleden, Eric-Jan, Marijn, Freek, Robin en Ralph die het hele seizoen druk in de weer waren met het fluiten van jeugdwedstrijden. Goed gedaan mannen, gefeliciteerd!

Het footvolleytoernooi was met 22 teams weer een groot succes en er werd op het zware zand gestreden voor elk punt. Hamburgers bakkend achter de BBQ constateerde ik trots dat het weer een geslaagd event was dankzij de inzet van de activiteitencommissie en alle andere vrijwilligers die hebben geholpen.

Op het cricketveld lukte het niet om de eerste overwinning te boeken. De start was goed, met 3 snelle wickets, maar de kansen om de coach uit te krijgen werden om zeep geholpen, waardoor er toch een totaal van 233 op het bord verscheen. De innings van Hermes DVS begon ook solide, maar na het vertrek van Stephan en Nick was er weer niemand die de klus wist af te maken. We zijn het enige team dat nog geen wedstrijd heeft gewonnen, dus werk aan de winkel! 

Zomerbreak.
Aangezien men vanuit het cricketbestuur een nieuwsbrief stuurt om jullie op de hoogte te houden van alle cricketnieuwtjes zal ik deze zomer alleen nog berichten plaatsen indien hier aanleiding toe is.

Zie jullie graag weer op of langs de velden.

Marinus Elenbaas


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing