• vrijdag 21 september
    14e Hermes Open Golf Toernooi

Voetbalseizoen 1e elftal nagenoeg klaar

Afgelopen zondag, 14 mei, speelde het elftal van Jan en Jerry de laatste competitiewedstrijd uit tegen RCD. De uitslag, 4-3 voor de thuisploeg, was louter voor de statistieken.
 
Het elftal eindigde de competitie op een 12e positie waardoor er eigenlijk nacompetitie moet worden gespeeld. Echter doordat DRL, OVV, Woerden, Wateringse Veld, GONA, Meerburg, Ammerstol, CKC, Moordrecht en Hermes-D.V.S.  stoppen met prestatief voetbal op zondag, zijn er minimaal 6 plaatsen extra beschikbaar in de 3e klasse. De KNVB heeft hierop besloten dat de volledige nacompetitie tussen 3e en 4e klasse overbodig geworden is en plaatsen alle deelnemers zich voor de 3e klasse. De verenigingen die de overstap naar zaterdag maken, starten het nieuwe seizoen in de 4e klasse.
 
Resteert als afsluiting van dit seizoen nog het Schiedams Kampioenschap. Dit vindt zaterdag 17 juni plaats op het terrein van SVV . Er wordt gespeeld in twee poules. De nummers 1 en 2 van elke poule strijden in de kruisfinale om een plek in de finale. De winnaar van deze eindstrijd mag zich na PPSC en SVV (zo) een jaar lang de sterkste ploeg van de jeneverstad noemen.
 
Poule A
Kethel Spaland (zo)
HBSS
SVV (za)
PPSC
 
Poule B
Hermes-D.V.S.
SVV (zo)
Excelsior’20
Kethel Spaland (za)


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing