• vrijdag 21 september
    14e Hermes Open Golf Toernooi

Adieu prestatievoetbal op zondag

De verstokte supporters van ons eerste team zullen een andere invulling moeten gaan geven aan hun zondagmiddag.  Gisteren was de allerlaatste wedstrijd van het seizoen die helaas met 4-3 verloren werd. Maar zoals dat gaat in het voetbal, de blikken zijn vooruit gericht op wat komen gaat op de zaterdagmiddag waar we met een nieuwe trainer en spelers gaan starten in de vierde klasse.

Kampioenen hadden we afgelopen zaterdag, de JO 11-5 en JO 17-1 werden in de laatste wedstrijd kampioen en wat waren er veel ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en vrienden op de tribune en langs het veld. Uiteraard mocht de kampioensfrieten na afloop niet ontbreken en was het nog lang onrustig in de kantine.

Forse donaties van Vrienden van Hermes-DVS en het Wim Dijksfonds.

Als vereniging zijn wij enorm blij met de financiële ondersteuning van de Vrienden van Hermes-DVS, zij schonken € 13.000,- en het Wim Dijksfonds, schonk €10.000,-. Hierdoor zijn we in staat om onder andere bij de jeugd goed opgeleiden trainers voor het voetbal, cricket en rugby in te huren. Iets wat anders niet mogelijk zou zijn geweest. Wil je ook de club ondersteunen, wordt dan ook lid van de Vrienden van Hermes-DVS. Door de bijkomende gezellige activiteiten leer je ook weer snel een leuke groep mensen kennen die Hermes-DVS een warm hart toedragen.

Overigens zijn we ook ontzettend blij met alle ondernemers die ons om niet ondersteunen op het gebied van elektriciteit, loodgieterswerk, schoonmaak en dergelijke. 

Afgelopen zaterdag speelde ook ons eerste cricketteam weer thuis, bij Quick Haag was het veld nog niet in orde. We begonnen met batten en dat ging direct fout, op de allereerste bal ging onze captain uit. Dan en Nick hadden vervolgens een redelijk partnership maar het bleef allemaal erg dun qua score. Net voor de regenstop vielen er nog 3 wickets, helaas hoefden Sebastiaan en Olivier na uren lang wachten niet verder te batten. Wedstrijd ingekort en een totaal van 113 voor 31 overs moest men maken. Het was nog even leuk toen een batsman van Quick een run out veroorzaakte op zijn eerste bal en vervolgens op zijn tweede bal gebowled werd, maar ook nu nekte het lage totaal ons en hadden we niet echt een serieuze kans. We staan samen met ACC met 0 punten onderaan. Kortom, werk aan de winkel. 

Nieuwe accommodatie.

Afgelopen vrijdag moesten de vier partijen hun plannen inleveren bij de Gemeente. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd of zij naar onze wensen en die van de andere gebruikers geluisterd hebben. In ieder geval komen ze alle vier op 29 mei hun plannen aan de commissie presenteren en mogen de verenigingen hierbij aanwezig zijn.

We houden jullie hiervan op de hoogte.

 

Ik zie jullie graag op of langs de velden

Marinus Elenbaas


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing