• vrijdag 21 september
    14e Hermes Open Golf Toernooi

Sportweekend met een bijzonder tintje

De cricketcompetitie ging zaterdag zonnig van start en zoals de captain al in een interview had gezegd; “We kijken wedstrijd voor wedstrijd”. Jammer genoeg wisten de eerste 6 bats man onvoldoende runs neer te zetten en was er slechts een totaal van 127 om te verdedigen. Dit ging overigens zeer goed door geconcentreerd fielden en bowlen. Tot en met de nummer 7van VOC hoefde men maar weinig runs toe te staan. Deze maakte in 18 ballen 26 runs en daarmee was het gedaan. 

Zondag was het vroeg uit de veren voor de cricketjeugd. Wedstrijden beginnen om 9.00 uur in verband met de senioren die daarna  ook nog gaan cricketten. Onze jeugdteams startten voortvarend met de competitie met winst bij de U9, de U15 en de U17, de U13 redde het helaas niet in het Beatrixpark. 

Ondertussen had de selectie van zondag 1 zich ook verzameld voor wederom een cruciale wedstrijd tegen een mededegradatiekandidaat. Omdat het wel eens de laatste thuiswedstrijd op zondag zou kunnen zijn, hadden de vrienden van HERMES DVS en het voetbalbestuur hun best gedaan om veel supporters naar Harga te krijgen door na afloop borrel en een BBQ aan te bieden. Dit had natuurlijk ook alles te maken met het afscheid van trainer Jerry Visser en zijn staf die na 4 mooie jaren onze club gaat verlaten. Maar zoals hij zelf zei, niet voor altijd, als ik 60 jaar ben stop ik als trainert en kom hier terug om iets in een bestuur te doen. We zullen zien! Of het ook echt de laatste thuiswedstrijd op zondag was, moet nog blijken. Er werd onnodig met 1-2 verloren, dus de nacompetitie dreigt. 

De voetbalcompetitie bij de jeugd zit er bijna op, de O17-1 probeert zaterdag wèl kampioen te worden en ook de O11-5 ligt nog steeds op koers. Vanaf deze week start met bij de jeugdteams met de voorbereiding voor het volgende seizoen, vanaf half juni begint daar het zomerreces.

BEACHFOOTVOLLEY en ouder-kindtoernooi op 20 mei.
Zet  deze activiteit vast in je agenda, het wordt weer een leuk spektakel. 

Ik zie jullie graag weer op of langs de velden.

Marinus Elenbaas


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing