Hermes D.V.S. Onder 19 GAAT VOOR KAMPIOENSCHAP!

Het zal u niet ontgaan zijn dat ons O19-team leuk aan de weg timmert. Na een jaar waarin we geen O19-team in konden schrijven bij de KNVB, speelt ons O19-team dit seizoen in de 3e klasse. Met een spelersaantal van 13 veldvoetballers en een keeper, is het allemaal nog erg broos. Als er maar iets gebeurt, is het vaak moeilijk om een team het veld in te sturen. Diversen keren heeft dan ook de O17 bijgesprongen om ons te completeren. En dat gebeurde niet onverdienstelijk.

Dit Hermes O19 staat momenteel virtueel op de eerste plaats in hun klasse. Zij hebben de minste verliespunten op dit moment. Na 14 wedstrijden te hebben gespeeld staan zij op een tweede plaats met twee punten achterstand op  koploper Westlandia. Wel met 1 wedstrijd minder gespeeld, en een doelsaldo van 13 tegen en 36 voor.

Deze inhaalwedstrijd wordt zaterdag 15 april gespeeld op ons eigen complex, en wel tegen vv Zwaluwen. Bij winst zullen de mannen van Roy en Rico dus de 1e plaats in kunnen nemen. Volgende week zou dan het kampioenschap behaald kunnen worden tegen Excelsior’20, ook op ons eigen complex.

Bij deze een oproep aan iedereen om deze oudste, jonge mannen, te komen steunen aanstaande zaterdag tegen het  sterke vv Zwaluwen. Ook Zwaluwen kan in principe nog kampioen worden, maar dan moeten ze wel van ons O19 winnen. Een echte kraker dus zaterdag bij Hermes D.V.S..

 

Hermes D.V.S. O19 – vv Zwaluwen

Aanvang 14.30 uur.

 

                                                     Kom Allen!!!

 


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing