Richard den Ouden tekent bij Hermes-D.V.S.

Het voetbalbestuur van Hermes-D.V.S. is verheugd mede te delen, dat Richard den Ouden (foto) met ingang van het nieuwe seizoen de selectie onder zijn hoede neemt.
 

In Richard hebben wij een ambitieuze, jonge trainer weten te strikken die graag stappen wil maken in zijn trainerscarrière. Deze ambitie sluit prima aan bij de spelersgroep die ook in het nieuwe seizoen verder wil groeien. 

De intentie van Hermes-D.V.S. en Den Ouden is dan ook om de komende jaren met elkaar deze uitdaging aan te gaan. Hiermee wil het bestuur zorgen voor stabiliteit en continuïteit binnen de vereniging en dat biedt de technische staf en spelers de mogelijkheid hun gezamenlijke doelstellingen te behalen.

Den Ouden is op dit ogenblik nog trainer-coach van Alexandria ’66 JO19-1, uitkomend in 2e Divisie landelijke jeugd. Het bestuur verwacht, dat Den Ouden met zijn ervaring, duidelijke visie en gedrevenheid, de veelal jeugdige selectie een impuls kan geven. Met het binnenhalen van Den Ouden is de eerste stap gezet naar een verdere invulling van de technische staf voor het seizoen 2017/2018.

Uiteraard maken Jan van den Hurk en Jerry Visser het lopende seizoen af. Het duo streeft ernaar een goed begin te maken na de winterstop om zodoende aan te haken bij demiddenmoot in de 3e klasse D. Het voetbalbestuur wenst de trainers en de spelersgroep een mooie 2e seizoenshelft toe.

Voetbalbestuur Hermes-D.V.S.

 


Agenda
Geen evenementen gepland
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

04-06-18 » Voetbalsenioren
11-05-18 » Voetbaljeugd
29-04-18 » Voetbalsenioren
21-04-18 » Voetbalsenioren
20-04-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing