• vrijdag 22 september
    Hermes Open Golftoernooi
  • donderdag 24 augustus, 20:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)
  • zondag 27 augustus, 14:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)

Coachingcursus, 10 deelnemers/sters, 10 geslaagden.....

Vrijdag 10 en 17 April werd er de cricketcoachingcursus " Coach Support Worker" gegeven door Fazil Mahmood en Subir Shresta, bondscoaches KNCB,  aan tien van onze oudere jeugdleden.

Met het volgen van deze officiële coachingopleiding hoopt Hermes DVS de komende seizoenen extra cricketcoaches in te kunnen zetten om onze jeugdafdeling zowel in kwantiteit als kwaliteit door te laten groeien. Zeer belangrijk voor de toekomst van het cricket binnen onze vereniging.

Met deelname van Cher van Slobbe, Sebastiaan Braat, Sam Ruijgrok, Rik de Jager, Davi van Slobbe, Luca Borrani, Niels Edelschaap, Mudassir Choudhry, Lisa Klokgieters en op de bovenstaande foto ontbrekende Berry de Raay is  het Cricketbestuur en JCC dan ook bijzonder trots om te vermelden dat alle deelnemers/sters zijn geslaagd en van de KNCB het daarvoor het erkende certificaat hebben mogen ontvangen.

Ook op vrijdagavond 17 April hebben vele ouders van onze jeugdleden in ons clubhuis de Workshop " Introduction to Cricket " gevolgd , waarbij de voornaamste basiselementen van het cricket werden behandeld.

Een al met al zeer geslaagde avond en hierbij dan ook dank aan de KNCB-Coaches en al die overige vrijwilligers die er zorg voor hebben gedragen dat beide avonden zeer prettig zijn verlopen.

het belooft een prachtig seizoen te worden

het Crickbestuur en Jeugdcricketcommissie  


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

18-08-17 » Voetbaljeugd
15-08-17 » Voetbalnieuws
15-08-17 » Voetbaljeugd
13-08-17 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing