• vrijdag 22 september
  Hermes Open Golftoernooi
 • zaterdag 26 augustus
  Open voetbaltrainingsdag
 • dinsdag 29 augustus, 19:00 uur
  Hermes DVS JO19-1 - MSV71 JO19-1
 • woensdag 30 augustus, 19:15 uur
  Hermes DVS JO13-1 - Rokeby School o13
 • zondag 27 augustus, 14:00 uur
  Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)
 • woensdag 30 augustus, 18:15 uur
  Hermes DVS JO11-1 - Rokeby School o11
 • donderdag 24 augustus, 20:00 uur
  Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)
 • woensdag 23 augustus, 19:00 uur
  Hermes DVS JO15-1 - Wippolder JO15-2
 • woensdag 30 augustus, 18:15 uur
  Hermes DVS JO11-2 - Rokeby School o11
 • woensdag 30 augustus, 00:00 uur
  Hermes-D.V.S. 1 - HBSS
 • maandag 28 augustus, 19:00 uur
  Hermes DVS JO15-1 - Sparta JO15-1
 • woensdag 23 augustus, 18:30 uur
  Victoria 04 JO13-1 - Hermes DVS JO13-1

Een cricketcursus en een crickettrainerscursus.......

De jeugdcricketcommissie heeft in samenwerking met de KNCB het idee opgevat om een cricketcursus op vrijdag 17 April en een trainerscursus in twee delen op vrijdag 10 en 17 April te organiseren.

De cricketcursus bedoeld voor alle ouders van onze jeugd in de cricketafdeling en voor al degeen die betrokken zijn bij het jeugdcricket.

De trainerscusus bedoeld voor degenen die een trainersdiploma/certificaat willen behalen en zodoende betrokken kunnen worden bij de jeudtrainingen. 

Inmiddels is er via mail hierover al een bericht gegaan naar alle actieve cricketers binnen Hermes DVS, maar deze uitnodiging geldt zeker ook voor al die mensen binnen onze club, die hier ook interesse voor hebben. Hieronder de info:  

Uitnodiging Cricketcursus vrijdag 17 April

De Jeugdcricketcommissie heeft in samenwerking met de KNCB het idee uitgewerkt om aan ouders en anderszins betrokkenen bij onze jeugdadeling een cricketcursus aan te bieden. Deze cursus zal op vrijdagavond 17 April plaatsvinden en wel op het complex van Hermes DVS.

Deze cursus zal die cricketonderdelen bevatten die van belang zijn bij een jeugdcricketwestrijd. Begeleidings-, coachings-, en scoringsonderdelen. Ook "the Spirit of the Game" ( het sportieve op en rond het veld) zal aandacht krijgen.

Wij hebben minimaal 8 personen nodig om deze cursus doorgang te laten vinden op vrijdag 17 April. Graag opgeven voor 15 februari a.s. via casa.schiedam@autotaal.nl ( Dirk Klokgieters)

Uitnodiging trainerscursus op vrijdag 10 en 17 April

De Jeugdcricketcommissie wil graag de trainingsstaf voor het aanstaande uitbreiden om zodoende onze jeugdafdeling te laten groeien in kwantiteit en in kwaliteit. Een must om het cricket binnen Hermes DVS voor de toekomst te waarborgen.

In samenwerking met de KNCB is het dan ook mogelijk gemaakt om een trainersdiploma/certificaat te behalen in een cursus georganiseerd in 2 maal drie uur.

Het ligt in de bedoeling dit op ons complex te laten plaatsvinden en wel op vrijdag 10 en 17 April. Om dit mogelijk te maken hebben wij, de JCC, minimaal 8 personen nodig en zullen de kosten voor deze coachingcursus door Hermes DVS gedragen worden.

Voor velen van juliie gewoon leuk om te doen en voor een aantal van jullie interessant om dit diploma/certificaat te behalen, daar wij straks graag een beroep op jullie willen doen tijdens het cricketseizoen en zeker in de zomervakantie om jullie in te kunnen zetten als gediplomeerd/gecertificeerd crickettrainer/ster.

Graag opgeven voor 15 februari a.s. via casa.schiedam@autotaal.nl ( Dirk Klokgieters)

met vele cricketgroeten

de JCC ( Nick, Marit, Judith en Dirk)


Agenda
Bekijk de hele agenda
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing