• vrijdag 22 september
    Hermes Open Golftoernooi
  • zondag 27 augustus, 14:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)
  • donderdag 24 augustus, 20:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)

Roodleeropwilgenhout

Verschijnt niet vaak. Maar als ze worden uitgegeven, moeten we natuurlijk wel een klein beetje aandacht geven aan nieuwe Nederlandse Cricketboeken.

Vanavond, zaterdag 11 oktober, wordt tijdens de Nacht van de Geschiedenis in Schiedam het cricketboek " Rood leer op wilgenhout" officieel gelanceerd. John Beijer en Koos Gouka , cricketvoorzitters van resp. Hermes DVS en Excelsior"20 , zijn de eersten die het nieuwe boek , geschreven door Harry Oltheten en Jacob Jan Esmeijer, in ontvangst zullen nemen. Plaats van handeling, vanavond in de St. Joris Doele omstreeks 20.45 uur.

In het boek spreken elf bekende(re) Nederlanders over hun passie voor cricket. Zo komen onder meer cabaratier Mike Boddë , schrijver Bart Chabot en voetbalkenner Henk Spaan aan bod. Maar ook Bas de Gaay Fortman ( oud-politicus) , Maarten Wansink ( acteur) , Arjen Duiker (dichter) en Erik van Muiswinkel ontbreken niet. Prachtige verhalen die worden ondersteund door magistrale zwartwitfoto"s van fotografe en fervent cricketster Nathalie Hennis. Jort Kelder en de aanvoerder van het Zuid-Afrikaanse elftal Ab de Villiers hebben overigens het verweurd c.q. het voorwoord geschreven.

meer info omtrent dit boek  www.roodleeropwilgenhout.nl


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

18-08-17 » Voetbaljeugd
15-08-17 » Voetbalnieuws
15-08-17 » Voetbaljeugd
13-08-17 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing