• vrijdag 22 september
    Hermes Open Golftoernooi

Slotavond Cricketseizoen 2014: vrijdag 5 september....

Met nog de zowat hele maand augustus volop cricket voor de boeg, met vele wedstrijden met heel wat belangen vraagt het cricketbestuur bij deze Vrijdag 5 September alvast in uw agenda te noteren als "Slotavond Cricketseizoen 2014"

Dit jaar een slotavond, waar naast het uitreiken van o.a. "de Noletbeker", "Ies van Leersumbokaal" Martin Glansbekerbokaal" een nieuwe prijs wordt toegevoegd, nl "de Hermeskist".

"De Hermeskist", een prijs voor die persoon/personen die namens Hermes DVS onze club op uitermate sportieve wijze heeft vertegenwoordigd en/of heeft uitgedragen.

Op dit moment wordt binnen het cricketbestuur gewerkt aan een programma , waarin iedereen binnen onze cricketafdeling een onderdeel zal zijn tijdens de Slotavond.  Startend rond 17.30 uur met een programma voor de jeugd incl. ouders, waarna over wordt gegaan naar een avond met een heerlijk hapje en drankje, en muzikale ondersteuning om er met z"n allen een fantastische happening van te maken.

Op korte termijn zal het definitieve programma voor de Slotavond worden gepubliceerd via de daarvoor gebruikelijke kanalen.

Het cricketbestuur wenst alle teams in de komende weken nog heel veel plezier en veel succes.


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

16-06-17 » Voetbalsenioren
14-06-17 » Voetbaljeugd
12-06-17 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing