• vrijdag 22 september
    Hermes Open Golftoernooi
  • zondag 27 augustus, 14:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)
  • donderdag 24 augustus, 20:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)

Vrienden van de Cricketbal 2014....

Ook dit jaar danken wij alle cricketballensponsors die het toch maar weer mogelijk maken dat alle spelende cricketers en cricketsters iedere week maar weer dat rode balletje, en soms een roze ,weer mogen vangen, gooien en wat nog meer.

Voor seizoen 2014 is er dan ook weer een speciale club "Vrienden van de Cricketbal 2014" en zeggen wij, het cricketbestuur names alle spelers/sters dan ook hartelijk dank aan de volgende particulieren c.q. bedrijven:

Jan Stahlie, René Prins, Ineke van Wijk, Coen Holleman, Marcel Braat, Stef Kleinekoort, Roel Oosterhof, Koninklijke de Kuyper, Pieter van der Hammen, Pauline Geurtsen, Wijnhandel Oranje, Wim Breugem, Nicoverken, Marian Geeratz, drukkerij Mercator, M & R accountants, de Kleine Visser, JOHN VAN Gestel, Jan Zagwijn, Rien van der Most, Stef Kleinekoort, Frans de Mol,  Frans de Mol, Club van Honderd, Wijnand Wijnties,Jeroen Krabbendam,Nanda Beier, John Beijer en Will van WijK.

Per heden lid geworden van deze geweldige club, de heren Ted Hartman en Rico Borrani, waarvoor onze hartelijke dank.

 

Uiteraard is het altijd nog mogelijk u aan te sluiten bij de "Vrienden van de Cricketbal 2014" Neem gerust contact op met dhr. J.Beijer od dhr. W.van Wijk


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

18-08-17 » Voetbaljeugd
15-08-17 » Voetbalnieuws
15-08-17 » Voetbaljeugd
13-08-17 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing