• vrijdag 22 september
    Hermes Open Golftoernooi
  • zondag 27 augustus, 14:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)
  • donderdag 24 augustus, 20:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)

Inschrijving extra zondagteam een feit: het nieuwe "Derde"

In verband met het inschrijven van een extra seniorenteam voor het komende seizoen 2014 op zondag graag ieders aandacht voor het volgende bericht door Nick Statham:
Bericht Heren Senioren Hermes DVS 2014

Met dit bericht wil ik jullie, namens het cricketbestuur, kennis laten nemen van het inmiddels inschrijven van een extra herenseniorenteam op de zondag voor seizoen 2014.

Waarom een extra seniorenteam:

Vorig jaar is geblekendat we eigenlijk te veel spelers hebben voor drie seniorenteams op de zondag. Dit jaar komen er een aantal spelers bij vanuit de jeugd en van buitenaf. Om ervoot te zorgen dat een ieder genoeg wedstrijden kan spelen om onze contributie te verantwoorden zijn we van mening dat er ruimte is voor een extra team. Met deze beslissing verwcht ik dat we de leden van onze club genoeg mogelijkheden bieden om onze mooie sport te beoefenen.
We willen als club meer aandacht schenken aan de jeugd

Daarom kiezen we ervoor om de "oudere" jeugd zoveel mogelijk te laten spelen op senioren niveau. Dit alles om het peil van onze talenten te verbeteren. Het begint bij het introduceren van jeugd op een niveau dat lager ligt dan ons eerste en tweede, maar hen wel voorbereid op hun toekomst in het seniorencricket.

Wat betekent dit

Het "nieuwe" Derde, wordt een team dat voornamelijk uit senioren bestaat. Daarnaast willen we dit elftal ook als opleidingsteam laten functioneren. Dit betekent dat we elk weekend een aantal jeugdspelers mee laten doen om hun ervaring te laten verbeteren. Meer spelen , meer tegenstand en meer uitdaging kan deze spelers helpen in de vooruitgang en hen sneller klaar stomen richting het vlaggenschip van onze club.
Tevens blijven er , op papier, elk weekend spelers over die in aanmerking komen voor het 1e en 2e en het "nieuwe Derde" zal ook voor deze spelers soelaas bieden. Een plek waar zij kunnen laten zien dat zij een stap hoger kunnen en willen spelen. Ook zijn er vanuit de "Zomi"s" die wel eens niet kunnen spelen , terwijl ze dat wel willen, maar er mogen er maar 11 tegelijk spelen. Ook voor deze groep is er dan ruimte om toch aan spelen toe te komen. Uiteindelijk betekent dit dat de pool van spelers voor het "Derde" bestaat uit spelers over de hele linie van het seniorencricket en deze kunnen allen helpen en hun kennis en ervaring delen met onze jeugdspelers.
Het zal een uitdaging zijn om dit team tot een succes te laten worden, maar de mooie mix van talent, ervaring en leeftijd kan leiden tot een fantastische plek waar leden van Hermes DVS hun sport kunnen beoefenen.
Daarom hoop ik dat we allemaal mee willen werken aan dit initiatief en zullen helpen om het "Derde" tot een succes te maken.

met vriendelijke groeten
namens het cricketbestuur
Nick Statham, technisch coördinator Hermes DVS-cricket


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

18-08-17 » Voetbaljeugd
15-08-17 » Voetbalnieuws
15-08-17 » Voetbaljeugd
13-08-17 » Voetbalsenioren
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing