• vrijdag 22 september
    Hermes Open Golftoernooi
  • zondag 27 augustus, 14:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)
  • donderdag 24 augustus, 20:00 uur
    Hermes-D.V.S. 1 - Kwekkercup (terrein VFC)

Ned Cleaning Services B.V.

Wat kan ik terugdoen voor HERMES-DVS” zei Raoul Hohmarow, de eigenaar van het schoonmaakbedrijf Ned-Cleaning Services B.V. uit Spijkenisse. Hij was namelijk erg enthousiast over de manier waarop zijn zoontje Siraaj Hohmarow door de cricketleden van HERMES-DVS was opgevangen. Daarnaast viel het hem op dat alle cricket ouders wel op één of andere manier hun steentje bijdroegen tijdens het cricket seizoen en hij niet wilde achterblijven.

De vraag wat hij kon beteken werd doorgegeven aan Marinus Elenbaas die vanuit het bestuur de coördinatie  met de sponsoren en vrijwilligers activiteiten regelt. Al snel was duidelijk dat een professioneel schoonmaak bedrijf een goede aanvulling kon zijn op de schoonmaak activiteiten van  de vrijwilligers van HERMES-DVS. Elke maandag komen de medewerkers van Ned-Cleaning Services B.V. met hun expertise onderdelen van het complex schoonmaken op een milieu verantwoorde wijze.

HERMES-DVS is zeer verheugd met deze samenwerking. Naast de sportieve en maatschappelijke ambities is het plezierig om een goede en schone accommodatie  te hebben voor de gasten en de eigen leden.

Afgelopen woensdag werd deze samenwerking ondertekend in een zeer schoon clubhuis van HERMES-DVS hierbij waren aanwezig.

HERMES-DVS: Marinus Elenbaas en Wim van der Gaag

Ned-Cleaning Services B.V: Raoul Hohmarow en Aniel Janki

FOTO vlnr. Marinus Elenbaas  HERMES-DVS & Raoul Hohmarow  Ned-Cleaning Services B.V


Agenda
Bekijk de hele agenda
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing