• zondag 27 mei
  Toernooi
 • vrijdag 13 april
  Algemene Ledenvergadering Voorjaar
 • woensdag 21 februari, 20:00 uur
  Hermes DVS 5 - Strijen 6
 • zaterdag 24 februari, 09:00 uur
  Victoria'04 JO15-2 - Hermes DVS JO15-2
 • zaterdag 24 februari, 12:45 uur
  Hermes DVS 5 - LYRA 12
 • woensdag 21 februari, 00:00 uur
  Hermes DVS JO15-1 - Spartaan 20 JO15-2
 • zaterdag 24 februari, 14:30 uur
  Hermes DVS 4 - FC 's-Gravenzande 17

Onze Club

C & FC Hermes-D.V.S. is opgericht in 1884 en behoort hiermee tot één van de oudste clubs in Nederland. Naast traditie en sportiviteit staan prestatie en recreatie hoog in het vaandel. Momenteel beoefenen ruim 800 mensen op diverse niveaus één of meerdere sporten bij onze vereniging.

Doordat Hermes-D.V.S. zich richt op vele sporten mogen we ons een heuse omnivereniging noemen waar jong en oud zich thuis voelt. Voetbal, cricket, rugby en squash kunnen op competitief niveau beoefend worden. Tennis op recreatief niveau.

Voetbal

Bij ons kunt u op zowel zaterdag als zondag uw krachten meten op het veld. Met ingang van het nieuwe seizoen (2017/2018) spelen wij geen prestatief voetbal meer op de zondag. Met een geheel nieuwe technische staf onder leiding van Richard den Ouden en Anthony van Vooren wordt begonnen in de 4e klasse op zaterdag. De selectie bestaat voornamelijk uit eigen Hermes-jongens. Daar zijn we trots op.
Naast de zaterdagselectie hebben we recreatieve seniorenteams alsmede een bloeiende jeugdafdeling waar jongens en meisjes al kunnen starten met voetballen vanaf 5 jaar (De Smurfen).

Iedere jeugdafdeling (van F tot en met A) heeft een aanspreekpunt. De algehele technische coördinatie is in handen van Rico Uytdebroek.

Het hele jaar door worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals het ouder/kindtoernooi, het "Kersttoernooi" begin maart, Halloween en het Beachfootvolley toernooi, waarbij onze parkeerplaats wordt omgetoverd in een fantastisch strand.

 

Cricket

Het eerste heren cricketelftal speelt op het hoogste niveau van Nederland, de Topklasse. Daarnaast hebben wij nog vijf heren cricketelftallen die op zaterdag of zondag spelen. Ons dames cricketelftal speelt al jaren op het hoogste niveau.

In de loop der jaren heeft Hermes-D.V.S. bij zowel de dames als de heren veel internationals afgeleverd.

Wij investeren in een goede jeugdopleiding voor het cricket. De jeugd krijgt training van een “overseas player”. Een speler uit een echt cricketland (bijvoorbeeld Zuid Afrika) die veel ervaring heeft met training geven. Op ons terrein beschikken wij over 3 oefenkooien. Zowel de senioren als de jeugd kunnen dus rekenen op uitstekende begeleiding en training.

Elk jaar is er een tentenkamp voor alle cricketjeugd van Hermes-D.V.S. Een hele week vol sport, plezier en uitjes! De begeleiding bestaat uit vrijwilligers die met veel plezier en toewijding de jongens en meisjes een fantastische week bezorgen.

Squash

De squashafdeling beschikt over een prachtige accommodatie. Er zijn drie squashhallen, kleed- en doucheruimtes en hoogwaardige squashbanen. Er kan worden deelgenomen aan reguliere- en bedrijfscompetities.

Rugby

Rugby kan door iedereen gespeeld worden. Een groep enthousiaste en ervaren rugbyspelers zorgt voor een leuke en veilige kennismaking met deze mooie sport. Dit doen we volgens de kernwaarden:  Respect, Discipline en Kameraadschap. Vanaf 5 jaar kun je meedoen met trainingen, proefwedstrijdjes of zelfs met districtswedstrijden afhankelijk van wat er voor jouw leeftijd georganiseerd wordt.

Tennis

Heeft u naast al deze sporten nog energie over, dan kunt u ook af en toe het tennisracket ter hand nemen. U kunt kiezen voor een abonnement of gewoon een keertje vrij tennissen. Wij beschikken over twee uitstekende all-weather banen. Komt u gerust eens een balletje slaan.

Vrijwilligers

Kenmerkend voor onze vereniging is de inzet van de vele vrijwilligers. Ruim 100 vrijwilligers zorgen ervoor dat Hermes-D.V.S. goed reilt en zeilt.

Dankzij onze vrijwilligers staat er een gedegen organisatie die zorgdraagt voor de dagelijkse leiding en de vele activiteiten die plaatsvinden. Zo zijn er naast een Algemeen Bestuur ook diverse commissies die belast zijn met taken zoals organisatie, exploitatie, technisch beleid en het organiseren van diverse evenementen.

Sponsors

De bar en de contributie vormen een belangrijk bron van inkomsten. Hermes-D.V.S. kan echter ook rekenen op de steun van sponsors.

Vrienden van Hermes-D.V.S.
“De vrienden” ondersteunen de club in haar sportieve uitdagingen door zaken financieel mogelijk te maken. Er wordt op projectbasis gewerkt. U kunt hierbij denken aan de aanschaf van materialen, het steunen van de cricket- en voetbaljeugd of waar nodig een opknapbeurt.

Behalve de sociale contacten en de gezelligheid kunt u netwerken binnen de “Vrienden”. Er worden daartoe bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd.

Wellicht iets voor u? Lees hiermeer.

Club van 100
De leden van de Club van 100 dragen jaarlijks € 65,-bij en ondersteunen hiermee de extra activiteiten en investeringen die jaarlijks plaatsvinden.

Overige sponsors
Naast de “Vrienden” en de “Club” hebben wij uiteraard onze reguliere sponsors die elk jaar weer, met hart voor de club, hun belangrijke bijdrage leveren. Echter niet alleen uit clubliefde. De “klasse” die Hermes-D.V.S. uitstraalt is aantrekkelijk voor sponsors. Via de website, een reclamebord langs het veld of teamsponsoring kunt u bij ons een brede groep aan sporters en toeschouwers bereiken. Meer weten over sponsoring?

Normen en waarden

Iedereen die betrokken is bij onze club moet zich houden aan '10 van Hermes'. Dit zijn een tiental gedragsregels die ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en thuis voelt op onze club. Met deze normen en waarden als uitgangspunt kunnen we er gezamenlijk voor zorgen dat Hermes-D.V.S. zich kan blijven onderscheiden als 'Klasse Club'.

Interesse?

Interesse in onze vereniging? Kom gerust eens langs op onze club. Wilt u lid worden of heeft u specifieke vragen, dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende coördinator (senioren, jeugd of meisjes) Wij nodigen u graag uit voor een oriënterend gesprek. U kunt ons ook mailen.

Onderstaand treft u een prachtig filmpje, gemaakt in het kader van ons 125-jarig bestaan in 2009. Het toont in een notendop de rijke geschiedenis van onze mooie vereniging.

 


Agenda
Bekijk de hele agenda

Voetbal nieuws

16-02-18 » Voetbaljeugd
29-01-18 » Voetbalsenioren
24-01-18 » Voetbaljeugd
10-01-18 » Voetbalsenioren
09-01-18 » Voetbaljeugd
Deze website is mede mogelijk gemaakt door HVMP Internet marketing